У понедјељак отварање просторија Републичке странке Српске у Брчком :: Semberija INFO ::

 

У понедјељак отварање просторија Републичке странке Српске у Брчком


У Брчком ће у понедјељак, 30. јануара, свечано бити отворене канцеларије Републичке странке Српске /РСС/.
 
Ово је други град, након Бијељине, у којем РСС има званичне просторије и гдје сви заинтересовани могу да дођу, попуне приступницу и постану дио нове политичке снаге која се са јасним циљем и програмом из Семберије шири ка другим општинама и градовима у Републици Српској.
 
Просторије РСС у Брчком биће свечано отворене у понедјељак у Улици Бранислава Нушића 9, са почетком у 17.30 часова, када ће се присутнима и представницима медија обратити оснивач РСС Славенко Ристић и предсједник Општинског одбора РСС Брчко др Слађан Мирановић, док је свечана вечера поводом наведеног догађаја планирана од 19.00 часова у сали „Двор“.
 
Републичка странка Српске основана је 2021. године, а њен оснивач и лидер је познати привредник и хуманиста Славенко Ристић у чијем су већинском власништву Технички ремонт Братунац и предузеће „Елвако МетПро“ из Бијељине.
 
РСС је већ у другој години постојања показала да су грађани препознали квалитет људи које је окупила, њихову младост и професионалну оствареност, што потврђује и освајање директног посланичког мандата у Народној скупштини Републике Српске на претходним Општим изборима у БиХ.