Угљевик: Зимска аматерска Футсал лига од 13. до 18. фебруара :: Semberija INFO ::

 

Угљевик: Зимска аматерска Футсал лига од 13. до 18. фебруара


У Угљевику ће се од 13. до 18. фебруара одржати  зимска Аматерска футсал лига „Угљевик 2023” под покровитељством општине Угљевик.

Ово традиционално и јединствено такмичење, по први пут ове године, одиграће се у зимском термину.

Мечеви аматерске лиге играће се у спортској дворани у Угљевику, а право наступа немају фудбалери који наступају за фудбалске клубове Премијер лиге БиХ, те прве лиге Републике Српске и Федерације БиХ, као и футсалери који наступају за клубове Премијер лиге БиХ, те првих лига Републике Српске и Федерације БиХ.

Котизација за учешће износи 100 КМ, а екипе своје учешће могу пријавити до 10. фебруара, када ће бити извршено извлачење такмичарских група.

Поред новчаних и специјалних награда за најбоље екипе, организатори лиге најављују и богате робне награде за публику у току финалне вечери.

 „Лигу у аматерском футсалу смо покренули прије десетак година и постали смо традиционална спортска манифестација на подручју општине Угљевик. Циљ нам је да наставимо афирмацију спорта, а посебно футсала који је на нашим просторима итекако популаран и има дугу традицију. Као и до сад очекујемо велики број екипа учесница, занимљиве мечеве, тако да ће публика и овај пут заиста моћи да ужива“ – поручио је један од организатора лиге Марко Томић.

Организатори такмичења су Клуб малог фудбала „Угљевик“ и Јавна установа СРЦ Рудар Угљевик.


За Семберија инфо - Младен Василић