Хуманитарни концерт „Дан за Анђелу“: Хвала свима! :: Semberija INFO ::

 

Хуманитарни концерт „Дан за Анђелу“: Хвала свима!


На хуманитарном концерту који је одржан у Центру ка културу „Семберија“ 26. септембра за дјевојчицу Анђелу Танацковић из Угљевика прикупљено 6.600 КМ. Средства су уплаћена на рачун за Анђелино лијечење.

У име организатора концерта и Анђелине породице овим путем желимо изразити своју захвалност свима који су учествовали у овом догађају: извођачима, свим привредним субјектима који су поклонили вриједносне ваучере и донирали храну и пиће за све учеснике, сјајној публици и свим дивним људима који су издвојили своје вријеме да испланирају и организују концерт.



Хвала свима који су показали да Бијељина и Угљевик заједно имају велико срце за Анђелу и свако дијете коме затреба помоћ и подршка. Са искреним жељама да наша Анђела оздрави и да у будућности поводи за концерте буду веселији, још једном велико ХВАЛА за доброту и хуманост!

- Напомињемо да ћемо, у складу са потребама и информацијама које добијемо од Анђелине породице, и у наредном периоду организовати сличне активности са циљем прикупљања новчаних средстава за Анђелу, али и за другу дјецу за коју се укаже потреба'', наглашавају организатори хуманитарног концерта.

Ову прилику желимо искористити да се захвалимо и свим медијима који су најављивали ову хуманитарну акцију.
Уколико сте у прилици сада информисати јавност о прикупљеним средствима, а у складу са Вашим могућностима, били бисмо Вам неизмјерно захвални.